Maj og juni har budt på 2 aftenstævner hos Slagelse Hundesport samt et 2-dagsstævne hos DcH-Nykøbing/Rørvig.

Aftenstævnerne 22. maj og 12. juni
Felix og Pil var begge tilmeldt. Pil løb 1 agilityløb ved hvert af stævnerne, desværre uden at få en pind i bogen – en 9. plads med fejl ud af 24 deltagere. Felix løb både et agility- og et springløb ved begge aftenstævnerne. Han har løbet godt, men det blev ved en 12. plads i et agilityløb ud af 24 deltagere.

DcH Nykøbing/Rørvig, 17. og 18. juni
Felix var tilmeldt både i klasse 1 og de åbne klasser begge dage. Han løb rigtig godt – er så lydhør og nem at styre på afstand.
Med Steens hjælp under banegennemgang fik jeg hjulpet Felix lidt bedre og selvom der var flere disk, så var det nogle rigtige gode løb. I agility kl. 1 om lørdagen, kom vi igennem banen med en enkelt fejl og blev nr. 2 ud af 10 deltagere.

Søndag løb han stadig godt og det blev til en 10. plads ud af 18 deltagere i åben agility. Begge dommere roste ham og sagde han løber godt samt har nogle rigtig flotte felter. smileysmiley

Pil var tilmeldt kl. 2 senior både agility og spring begge dage. Hun var meget trykket om lørdagen og i det første løb fandt hun teltet og sit bur efter ca. ½ bane. Det gik lidt bedre i det andet løb, men ……

Søndag var Pil så mere tryg og det blev da også til et gennemført løb i et for hende fornuftigt tempo, men en fejl i slalom koster tid. Hun blev nr. 2.

Felix med sin første pokal. smileysmileysmiley