Weekenden den 22. og 23. juli 2017 afviklede Border Collie Klubben klubmesterskab i rally, udstilling, lydighed og agility.

Jeg deltog i agility med Felix og Sweet. Pil var kun tilmeldt i agility og derfor ikke med i forhold til klubmesterskabet.

Lørdag var vejret fint. Jeg havde nogle ok løb med Felix – han snuppede ingen overliggere. smiley Pil kom gennem sit løb, desværre med fejl, men hun løb pænt og med fart. Sweet var tilmeldt i senior og kom gennem begge sine løb med en fejl i hvert løb – i springløbet havde Sweet ikke fejl, men jeg fik skubbet til et spring så overliggeren faldt ned (efter Sweet havde sprunget over). Sweet var glad og det var skønt at løbe med hende.

Søndag var vejret noget blandet. Felix løb begge sine løb uden de store resultater. Pil var trykket så det endte med en disk. Sweet løb et fint agility-løb med en feltfejl (min skyld). Da hun skulle løbe spring var det begyndt at tordne, hvilket IKKE er noget for hende, så jeg valgte at trække hende fra det sidste løb.

En hyggelig weekend.

Var så heldig at Sanne Bangslund tog dette billede af søde Sweet.